short game coach

Maarten Lafeber

Maarten heeft zelf 14 jaar lang op het hoogste niveau in Europa gepresteerd voornamelijk op de Europese tour. Maarten weet dan ook wat er voor nodig is om dit niveau te kunnen behalen. Ik werk nu zo een 5 jaar met Maarten, dat komt omdat Maarten mijn coach werd toen ik deel uit maakte van de Nederlandse heren golf selectie. Maarten is sinds het seizoen van 2020 mijn shortgame en wedgegame. Maarten en ik hebben de focus met name gelegd op een afstandentabel met de slagen tussen de 50-120 meter. Wat betreft het short game behandelen we veel verschillende soorten liggingen en hoe die te spelen. En veel variëren in type schoten en de situaties gaan herkennen.

Swing coach

John Bleys

John heeft een enige tijd het zelf geprobeerd als speler en ook meerdere keren heeft gewonnen op de satelliet tour. Na een tijd is hij overgestapt als caddie voor golf team holland en is hij caddie geweest van o.a Rolf Muntz, Inder van Weerelt en Wil Besseling. Later is hij les gaan geven en geeft hij nu al een lange tijd les op UGC De Pan. Ik werk nu zelf zo een 12 jaar met John, die op dit moment mij swing technisch ondersteunt. De laatste jaren hebben we kleine dingen in de swing weten aan te passen waardoor ik een stuk constanter ben geworden. Daarnaast is john niet alleen maar verantwoordelijk voor mijn swing maar ook deels mentaal. Hij kent mij als geen ander en we sparren dan ook vaak over mentale aspecten.

Putting coach

Mikel Vos

Mikel is sinds eind 2021 onderdeel van mijn coaching team. Wij werken voornamelijk aan het performance gedeelte van putten. Sinds ik met Mikel werk, maak ik gebruik van het AimPoint systeem met putten. 
Mikel is namelijk gespecialiseerd in AimPoint, maar niet alleen in AimPoint maar ook in 3D biomechanica en 3D putting.

 

manager

Mario Woudenberg

LinkedIn Logo

E-mail: mario@tcaboss.com

Telefoon: +31 (0)6 30359535